Sarianne

Klapp på axeln

Jag har verkligen kommit igång med att röra på mig, riktigt bra. Nu måste jag bara få bort sötsakerna också så kanske träningen visar något resultat. Nu verkar set mest vara jämnt lopp mellan in och ut.

Vaknade tidigt imorse, kl 8 (kanske inte så tidigt för att vara småbarnsförälder) och bestämde mig för att kicka igång dagen på gåbandet och nyss har jag avslutat med en del övningar som tog det sista av mig, ligger och flåsar i sängen och fick inte ens av mig skorna innan jag landade i sängen och där vaknade även ett av barnen. Du kan dagen officiellt börja!

20120629-094010.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Vet du, unna dig lite sötsaker om det är det du är sugen på. Inte varje dag, men bestäm en dag i veckan då du kan äta gott och de andra dagarna håller du dig till nyttigare alternativ. Det handlar ju bara om en avvänjningsperiod.

    jag har tipsat om goda och nyttiga snackbars/energibars som funkar finfint när sötsuget sätter in.