Sarianne

Glass och annat gott

YES! Vädret visar sig från sin bästa sida, inget man vill missa då man aldrig vet när det kommer tillbaka. Vi bestämde oss för en miniutflykt, först till konditoriet där vi smaskade en varsin smörgås. Förväntan på topp!

   

Efter att smörgåsarna var uppätna och humöret på topp vandrade vi vidare mot Göta Kanal siktet var inställt på att kika på bådar och ta en glass vid Smultronstället. Vi valde att köpa kulglass  från deras kiosk. Jordgubb blev den stora favoriten hos oss alla! Massor av folk var det, precis som vanligt under sommaren, en stor båt kom också lagom till att vi satt och smaskade glassarna. Man kan också åka med tuff tuff tåget, men vi bestämde oss för att ta det en annan dag!

  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.