Sarianne

Något gott något smaskigt

Sommarlov, rutinerna är aningens mycket bortblåsta. Vi smaskar glass var och varannan dag och är uppe sent och tar sovmorgon. Imorse vaknade jag 10.15 av att posten ringde på dörren. Kändes som om klockan var mitt i natten så rusade upp i ren förvirring, dörren öppnades och i samma sekund insåg jag att jag missat att ta på mig byxor. Bra där Sarianne!

10.30 vaknade nästa genom att ramla ur sängen. Godmorgon liksom!

Det jag egentligen skulle komma till i det här inlägget va att barnen ikväll frågade om de fick göra något smaskigt till kvällen. Lätt stressad fick jag fram ett visst och senare även ”gör vad ni vill bara ni fixar det själva”. Sagt och gjort. Popcorn och knäckebröd med grädde och frysta hallon på. Själv kör jag på något säkrare kort, ostbågar!

20120628-211619.jpg

20120628-211632.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristin

    Vilken lyx! Ni går ju upp när vi äter lunch;)
    Men vad har du för specialdeal med brevbäraren som plingar på dörren vid leverans. Något roligt bud?

    1. sarianne

      Jag och brevbäraren har en väldigt schysst deal med varandra, han betalar räkningarna och kommer in med posten, :)