Sarianne

Nackellack och tjejsnack

Vädret har visat sig från sin bästa sida idag!
Eller bättre iallafall, mestadels lite halv soligt, men vi kom inte direkt utanför dörren för det – operation storstädning har pågått och tjejparty! Här hemma innebär det tjejsnack i massor och nagellack. Köpte en dekorationspenna från Oriflame sist jag beställde så den har vi roat oss med idag. Namn på naglarna skrevs på ena handen och mönster på den andra, svårt att få in tekniken, antingen blev det för mycket eller för lite färg men om jag känner de här två damerna rätt ställer de med all säkerhet upp som försökskaniner igen :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Haha, vad coolt det blev! Mysigt med tjejparty! Såg att du skulle med på Mammabloggkryssningen?! Vad kul, då ses vi där! Ha en trevlig kväll!! Kram!