Säger farväl till matkassen – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Säger farväl till matkassen

Vi har under ett tag haft matkasse, till en början var vi supertaggade och verkligen gillade idén. Men nu idag bestämde jag mig för att det var sista kassen. Ibland är det supergod mat men nästa hälften av gångerna är det inte alls någon smak som passar oss. Barnen petar i maten de veckor vi har matkassen de är inte speciellt petiga men främmande saker är förstås lite läskigt ibland speciellt om det liknar en grönsak. Fördelen är dock att kyl och frys blir väldigt fulla när matkassen kommer. Nu återstår att se om den här sista veckan övertala oss att fortsätta eller om det blir matkasse alá Segersten i fortsättningen!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Charlotta

  Vilken påse har ni kört? Jag har roat mig med att testa alla på marknaden i något slags undersökning syfte. Ecoviva är klar bäst om du frågar mig! Men såklart har jag inte provat Segerstens påsen!

  1. sarianne
   sarianne

   Nackdelen med att ha flyttat ifrån storstan är att utbudet av kassar inte är så stort, eller snarare jag har bara hittat en och det är Linas matkasse.Men hoppas att de även hittar hit inom snar framtid :)

Annons