Bambinos nya puréburk – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Bambinos nya puréburk

Jag har fått den stora äran att var en av de som får pröva Bambinos nya puréburk. Nu tillhör inte jag just den målgruppen som jag säkerligen kan tänka mig att de vänder sig till, dvs barn som äter puré. Däremot kände jag mig väldigt nyfiken på denna då den lovas vara helt tät, lätt att diska och ett smidigt skruvlock. Då mina barn älskar att ha picknick så har jag länge letat efter något som håller tätt, min lilla envisas alltid med att ha någon rinnande med sig när vi ska iväg, nyponsoppa, yoghurt eller gröt. Antingen får man släpa med sig en burk som är lika stor som hela picknick väskan eller så får man ta en mindre och då istället ha yoghurten i hela picknickväskan istället. En balansgång från gång till gång vad man väljer!

Bambino dök upp och picknicken var ett faktum, denna gång till handbollshallen, den lilla packar gärna med sig en smörgås och som sagt något rinnande när vi ska iväg och titta på när storasyster har träning eller match. Nyponsoppa var beställt OCH när vi packade upp fikat så var fortfarande innehållet kvar i burken och det går dessutom superbra att dricka direkt ur den. I leveransen fick jag även ett litet recepthäfte för smaskiga lättlagade purémiddagar som jag ska skicka över till min brorsson som precis blivit sex månader, så det blir gourmemat för hela slanten där!

 

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons