Tjejkväll – Sarianne
sarianne

Sarianne

Tjejkväll

Igår samlade vi ihop oss de delar som kunde från skolgruppen, det blev jag, Lina, Tove och Åsa A. Käkade smarrig tacos och drack gott, vissa mer än andra (nämner inga namn), resulterade iallafall i stor underhållning för oss andra. Vi satt och snackade ändå till halv två, då började de flesta av oss känna oss besegrade av tiden… Jag gick hem och hoppade i säng, konstigt nog vaknade jag redan kl 6 imorse, inte klokt…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ewa

    Ja, varför blir det så =O) själv var jag ute i fredags och kom hem före halv olv, lik förbaskat va hela lördan utdömd…hmm Superfin bild på dej!!!