Halv åtta hos Segestens – Sarianne
sarianne

Sarianne

Halv åtta hos Segestens

Elin fick ett nytt favoritprogram när hon var i Kungsängen sist…halv åtta hos mig!
I veckan kom hon på att hon tyckte vi skulle ha en egen tävling hemma. Jag var först ut, har funderat hela veckan efter något som jag vet Elin gillar, vill ju ha höga poäng utan att behöva laga pannkaka.
Efter lite funderingar och råd kom jag fram till att det till förrätt skulle bli en toast, vi vuxna fick med skagen på medan Elin & Julia fick en med gräddfil och kaviar på…verkade som om den blev godkänd då den slank ner väldigt snabbt.

Liza är också på besök idag, hon hade lockat Elins hår och sen fick hon lite smink också innan de kom.

Julia körde en annan stil och kom i pyjamas till middagen.

Efter förrätten blev det lite dötid innan potatisen var klar…jag hade tänkt till och smörat ordentligt, så det blev paketutdelning till alla. Elin fick en ny skolväska och tre sommarklänningar, Julia fick ter matchande klänningar och Magnus fick en kaffemugg att ha i bilen, en likadan som sådana där engångsmuggar med lock, fast denna var i porslin. Läste etiketten, var rätt lustigt….locket skulle kokat i citron samt borstas med tandkräm, får se hur länge man orkar hålla på med det!

Till huvudrätt blev det lax, bakad potatis samt romsås… Just nu väntar vi på att Julia nattas innan efterrätten kan serveras!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.