Burr – Sarianne
sarianne

Sarianne

Annons

Burr

Julia väckte mig kl 7 imorse för lite välling…gick upp till något som kändes som en igloo.
16.3 grader inne, friiiiskt!
När jag skakat av mig första chocken och återgick till vällingen så var såklart vattnet fruset, IGEN!
Kollade termometern igen, insåg då att det var minus 27 grader ute. När jag kollade första gången var det tom -27.3…när jag kom med kameran hade det värmts på 0.3 grader iallafall, tacksam för det lilla. Så dagens start…16,3 grader inne och inget vatten. Blir till att dansa ringleker för att överleva dagen tror jag. Fattas bara att det kommer en meter snö till.
Positiva Sarianne är sönderfrusen och hittas nog när det börjar bli plusgrader igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarianne

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons